Over het project

Kinderwens met omwegen

 

‘Boek de Verdwaalde Ooievaar: Kinderwens met omwegen’ naar de drukker!

‘Kinderwens met omwegen’ is het tweede boek van De Verdwaalde Ooievaar, dé organisatie in Vlaanderen die professionele informatie en ondersteuning geeft aan wensouders.

Een boek met een 18-tal verhalen over een diepgewortelde kinderwens, recht uit het hart geschreven.
Allemaal anders, allemaal uniek, met één gemeenschappelijke wens.

We hopen met dit boek een gevoel van herkenning en hoop te geven aan lotgenoten en hun omgeving.

Tien jaar na het verschijnen van het eerste boek van De Verdwaalde Ooievaar bundelen we met een groepje vrijwilligers de krachten en laten we ons professioneel ondersteunen voor het schrijven van dit boek.

In het boek komen diverse thema’s aan bod van het traject dat steeds meer mensen doorspartelen. Kinderwens en fertiliteitsproblemen komen in steeds meer (wens)gezinnen voor. De oorzaken van deze problemen zijn velerlei en standaard oplossingen bestaan niet.

21 auteurs geven met hun verhaal inkijk op hun traject, hun gevoelens, hun gedachten, langs de omweg die ze gaan of langs de omwegen die ze moeten gaan

Wat is het doel?

Het doel is om met de crowdfunding minstens 5000 euro op te halen tegen 31 maart.

Waarvoor dient het bedrag van de crowdfunding?

Een mooi professioneel vormgegeven boek uitbrengen kost wel wat geld. De Verdwaalde Ooievaar is een vzw die enkel draait op vrijwilligers en zonder structurele subsidies.
We rekenen op jullie om het boek effectief bij de drukker te krijgen.

In het bedrag van 5.000 euro zit de drukkost vervat

  • bij een professionele drukkerij
  • op 3.000 exemplaren

Hoe werkt crowdfunding?

Via de veilige webshop van De Verdwaalde Ooievaar kan je het pakket bestellen dat je wil, en kan je ofwel met overschrijving ofwel meteen online veilig betalen.

  • Meer informatie over de systemen van crowdfunding vind je op de website van Agentschap Innoveren en ondernemen. (link http://www.vlaio.be/artikel/verschillende-types )
  • Crowdfunding staat bij ons nog wat in de kinderschoenen. We baseren ons op wat we leerden uit onderzoek en gesprekken. We gaan voor de pre-sales methode: je steunt het project en je krijgt er iets voor terug, nl. een boek, of meerdere boeken!
  • Dankzij giften en sponsors en acties hebben we het bedrag voor het professioneel uitgeven al verzameld. De auteurs krijgen geen vergoeding, zij schrijven als vrijwilliger voor de organisatie.

 

 

 

Crowdfunding voor nieuwe boek DVO

%d bloggers liken dit: