Update : status van ons boek Kinderwens met omwegen

Beste,

Zoals jullie konden volgen op onze website en de facebookpagina, hebben we na de crowdfunding in maart bij de drukker de persen laten starten.
26 april werden de boeken geleverd. Uiteraard hebben we nog enkele checks gedaan omdat het uiteindelijke resultaat ons heel nauw aan het hart ligt. Helaas hebben we fouten in het drukwerk ontdekt.

Hierdoor waren we genoodzaakt om de verspreiding van het boek nog even uit te stellen.
De boeken zijn momenteel terug naar de drukkerij en ze worden opnieuw gedrukt
want we kiezen ervoor om volop voor het beste resultaat te gaan.

Dit vraagt uiteraard terug een paar weken tijd om heel dit proces te doorlopen.
Hierdoor zullen we allemaal jammer genoeg iets langer op onze boeken moeten wachten,
maar dan wel met een goed resultaat.

We houden jullie op de hoogte van de nieuwe leverdatum.

Onze excuses voor extra wachttijd.

De verdwaalde ooievaar.

een bron van troost en steun

Virginie Claes: “Uit eigen ervaring weet ik hoe zwaar en emotioneel vele momenten kunnen zijn als je kinderwens niet zomaar in vervulling gaat. Door een zware ziekte op 1,5 jarige leeftijd was ik eigenlijk voorbestemd om kinderloos te blijven. Mijn zoontje kwam er tot ieders verbazing toch met IVF, maar vooral de weg naar een tweede kindje was voor mij bijzonder moeilijk.. ook toen ik tenslotte na 5 IVF-pogingen spontaan zwanger werd,aangezien de zwangerschap een hoog risico inhield, voor mij én voor het kindje. Omdat de omgeving niet altijd begrijpt wat je doormaakt, is contact met lotgenoten onvervangbaar. ‘Kinderwens met omwegen’ bevat zoveel herkenbare situaties en gevoelens dat dit boek een grote bron van troost en steun kan zijn voor ieder die in het proces zit. “

Eva Mouton over Kinderwens met Omwegen

Eva Mouton ’s gedacht over ons boek Kinderwens met omwegen:

“Toen wij te horen kregen dat kindjes er bij ons nooit spontaan zouden komen, werd ik overspoeld door een mix van verdriet, eenzaamheid en wanhoop. Na een slapeloze nacht ging ik op zoek naar informatie, naar een houvast, een sprankel hoop. In de fb-groep van De Verdwaalde Ooievaar vzw – Netwerk Fertiliteit werd ik opgevangen. Lotgenoten legden me uit wat onze cijfers betekenden. Ik leerde het verschil tussen iui en icsi, begrippen waar ik tot dan nog niet van had gehoord. En, misschien
nog belangrijker: ik las de echte verhalen van echte mensen. Verhalen die me tijdens die donkere periode (toen alles nog onzeker was en we nog geen ‘game plan’ hadden)
troostten. Want in elk verhaal, verdrietig of hoopvol, las ik hetzelfde: je bent niet alleen. Je bent niet alleen. Je bent niet alleen.
In dit boek staan echte verhalen van echte mensen. Verschillende perspectieven (yes! Ook mannen komen aan bod!) dompelen je onder in een wereld die schippert tussen
verlangen en verdriet. Lees het en vind verbondenheid.”


Dank je wel, Eva Mouton!
Bestel jouw boek via: http://kinderwensmetomwegen.be
#kinderwensmetomwegen
#dvo
#crowdfunding
#deverdwaaldeooievaar

Update

Benieuwd naar de krachtige verhalen uit het boek?  De komende weken nemen we je mee op onze weg …

Intussen werden al meer dan 100 boeken verkocht, goed voor meer dan 3000 euro!
We willen in het bijzonder de gulle schenkers in het zonnetje zetten, die via ons pakket 5: onze eeuwige dank ons financieel steunen! Ook door onze boodschappen te delen, en het boek verdere naambekendheid te geven, steunt u ons.

Dr. Petra De Sutter steunt ons

Prof. Dr. Petra De Sutter steunt ons project! “Dit is een boek voor mensen met kinderwens geschreven door mensen met kinderwens. Geen academisch of journalistiek boek, maar een boek met verhalen die herkenbaar zijn, die inspireren en die doen meeleven. Ieder die geconfronteerd wordt met moeilijkheden op het pad naar een vervulde kinderwens moet dit boek gelezen hebben!”

Goed bezig

Na 5 dagen crowd funding actie hebben we al de helft van het vooropgestelde bedrag behaald. Jullie zijn een geweldige crowd! Dank u wel en doe zo voort: blijven delen, blijven bestellen. We zijn goed bezig.

Combinatiepakketten

Ben je ook zo benieuwd naar ons nieuwe boek?
Wist je trouwens dat we in onze crowdfunding, verschillende boekenpakketten aanbieden?
Zo is er het pakket 4, de combinatie van het nieuwe boek, samen met het vorige DVO-boek, is een zeer gegeerde combinatie. Haast je, want de voorraad van het eerste DVO-boek slinkt zienderogen!

Vliegende start!

Gisteren kende onze crowd funding actie een vliegende start, met dank aan de bestellers van het eerste uur en de gulle schenkers. Hopelijk blijft dit zo duren tot het einde van de maand…

Crowdfunding voor nieuwe boek DVO