een bron van troost en steun

Virginie Claes: “Uit eigen ervaring weet ik hoe zwaar en emotioneel vele momenten kunnen zijn als je kinderwens niet zomaar in vervulling gaat. Door een zware ziekte op 1,5 jarige leeftijd was ik eigenlijk voorbestemd om kinderloos te blijven. Mijn zoontje kwam er tot ieders verbazing toch met IVF, maar vooral de weg naar een tweede kindje was voor mij bijzonder moeilijk.. ook toen ik tenslotte na 5 IVF-pogingen spontaan zwanger werd,aangezien de zwangerschap een hoog risico inhield, voor mij én voor het kindje. Omdat de omgeving niet altijd begrijpt wat je doormaakt, is contact met lotgenoten onvervangbaar. ‘Kinderwens met omwegen’ bevat zoveel herkenbare situaties en gevoelens dat dit boek een grote bron van troost en steun kan zijn voor ieder die in het proces zit. “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s