Eva Mouton over Kinderwens met Omwegen

Eva Mouton ’s gedacht over ons boek Kinderwens met omwegen:

“Toen wij te horen kregen dat kindjes er bij ons nooit spontaan zouden komen, werd ik overspoeld door een mix van verdriet, eenzaamheid en wanhoop. Na een slapeloze nacht ging ik op zoek naar informatie, naar een houvast, een sprankel hoop. In de fb-groep van De Verdwaalde Ooievaar vzw – Netwerk Fertiliteit werd ik opgevangen. Lotgenoten legden me uit wat onze cijfers betekenden. Ik leerde het verschil tussen iui en icsi, begrippen waar ik tot dan nog niet van had gehoord. En, misschien
nog belangrijker: ik las de echte verhalen van echte mensen. Verhalen die me tijdens die donkere periode (toen alles nog onzeker was en we nog geen ‘game plan’ hadden)
troostten. Want in elk verhaal, verdrietig of hoopvol, las ik hetzelfde: je bent niet alleen. Je bent niet alleen. Je bent niet alleen.
In dit boek staan echte verhalen van echte mensen. Verschillende perspectieven (yes! Ook mannen komen aan bod!) dompelen je onder in een wereld die schippert tussen
verlangen en verdriet. Lees het en vind verbondenheid.”


Dank je wel, Eva Mouton!
Bestel jouw boek via: http://kinderwensmetomwegen.be
#kinderwensmetomwegen
#dvo
#crowdfunding
#deverdwaaldeooievaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s